Hypotheken

Om de aanschaf van een woning te financieren, kunt u een hypotheek afsluiten. U leent dan geld van een financiële instelling. Uiteraard moet dit bedrag vroeg of laat weer worden terugbetaald. Bovendien moet u rente betalen over de geleende som.

Een hypotheek verschilt op een belangrijk punt van andere leningen. De rente is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Uw huis geldt als onderpand. De geldverstrekker heeft het “recht van hypotheek” op uw huis. Als u uw hypotheeklasten niet meer kunt betalen, kan het komen tot een gedwongen verkoop van uw woning. Van de opbrengst moet u eerst de hypotheekschuld afbetalen. Dit is het basisprincipe van alle hypotheekvormen.

Het Advies

Uw Adviseur gaat systematisch te werk bij het geven van advies over de voor u ideale hypotheek. Hierbij zullen wij volledig op uw persoonlijke situatie afgaan. Factoren als inkomen, leeftijd, gezinssituatie, maar ook toekomstverwachtingen én wensen nu en later spelen daarbij een grote rol. Op basis van al deze gegevens bepalen wij samen met u welke hypotheek(vorm) voor u de meest ideale is. Wij doen hiervoor zaken met verschillende hypotheekaanbieders, zoals banken en verzekeraars. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen u die hypotheek adviseren die het beste aansluit bij uw wensen!!